Soukkelomukka 6

Soukkelomukka 6

Vuodepaikat 6 | Makuuhuoneita 3 | Kylpyhuoneita 1
65m2 | Hinta: alk. 75 € / yö

Soukkelomukka 6 on vuonna 2006 valmistunut hirsitalon päätyhuoneisto. Mökistä löytyy 3 makuuhuonetta, joista kaksi on yläkerrassa ja yksi alakerrassa maantasolla.

Kaikki makuuhuoneet ovat ovelisia ja jokaisesta löytyy kaksi erillistä sänkyä, jotka voi toki tarvittaessa yhdistää yhdeksi isoksi sängyksi. Yläkerrassa on makuuhuoneiden lisäksi parvi josta löytyy oma televisio ja rauhoittumiseen sopiva nurkkaus.

Alakerrassa sijaitsee tupakeittiö oleskelutiloineen jossa on myös tunnelmaa luova vuolukivinentakka. Sauna ja peseytymistilat, sekä kaksi erillistä wc:tä (toinen pesuhuoneen yhteydessä). Mökin varustukseen kuuluu: tabletti internetin jakamista ja viihdepalveluja varten. Keittiö astiastojen lisäksi takaterassilla on Weber kaasugrilli, jossa voitte grillata niin kalat kuin liharuuat ja kasvikset.

Huoneiston yhteydessä on myös ulkovarasto, jossa runsaasti polttopuita ja mahdollisuus säilyttää ulkoiluvälineitä tai vaikkapa matkalaukkuja!

Sijainti

Soukkelomukka 6 sijaitsee Rukajärven alueella Pyhäjärven kupeessa.

Pihapiirissä on kaksi rivitaloa ja autokatos.
Pihassa on myös asukkaiden yhteiskäytössä kota, jossa teet tulet, paistat makkarat ja savustat kalat. Uimaan ja kalaan pääsee Pyhäjärveen 350 metrin päähän. Huoneistojen yhteiskäytössä on soutuvene.

Rukan kylään ja lähimpiin rinteisiin on matkaa 6 kilometriä. Hiihtoladulle on matkaa noin 300 metriä. Lähimmät kaupat sijaitsevat Rukan kylässä 6 km:n ja Rukanriutalla 8 km:n päässä.

Varaa nyt

SisäänkirjautuminenUloskirjautuminen
Suomi