Varausehdot

RukaNeliö 3 ja Soukkelomukka 6
VARAUSEHDOT 2022/2023

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi kun varaus on tehty. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta), ennakkomaksu tulee suorittaa 3 päivän sisällä varauksesta. Loppusuoritus on maksettava 30 vrk ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 30 vrk) peritään kaikki maksut välittömästi. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.
Avaimen luovutuksesta sovitaan 1-2 päivää ennen majoituksen alkua huoltajan kanssa, ellette saavu klo 17 mennessä tulopäivänä majoituskohteeseen. Huoltajan yhteystiedot ja ajo-ohjeet ovat loppulaskun yhteydessä. Avain luovutetaan maksukuittia vastaan.

Minimivarausajat
Joulun-/Uudenvuodenaika sekä viikot 8 viikosta toiseen pääsiäisviikkoon on minimivarausaika 1 viikko ja alkamispäivä lauantai (la-la).
Muina aikoina minimivaraus 2 yötä, alkamispäivä valintanne mukaan.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00

Kohteen vuokraan sisältyy lomahuoneiston vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu *). Mikäli siivousta ei ole suoritettu, RukaNeliöllä on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu **). Siivousohjeen saa avainten luovutusten yhteydessä. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa.

Paljut ja uima-altaat
Kaikkien paljujen, uima-altaiden ja näihin verrattavien tuonti tontille ilman erillistä sopimusta on ehdottomasti kielletty.
Mikäli edellämainittuja tuodaan luvatta tontille on vuokraajalla oikeus perua varaus välittömästi, palauttamatta varausmaksua.
Tällöin peritään myös valvontamaksu 450€.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa.

Lemmikit
Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikit eivät saa oleskella vuoteissa tai huonekaluilla. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Kohteemme ei ole allergiavapaa.

*) Liinavaatteet 20 €/setti (sis. lakana, tyynyliina, pussilakana ja kylpypyyhe). Siivous tilattuna 130€ RukaNeliö 3 ja 100€ Soukkelomukka 6.
**) Siivousmaksu suorittamatta jätetystä siivouksesta alk. 220€

Vahingonkorvaus:

Myyjällä on oikeus periä vuokraajalta kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheutuneet vahingot. Yleisimmät vauriot joita myyjä joutuu perimään: Vuodevaatteet 60€/setti, Keittiövälineet (aterimet, lautaset, lasit..) 6€/Kpl . Asiakkaan ilmoittaessa vahingosta vuokravarauksen aikana myyjä veloittaa 50% mainituista kuluista. Muissa tapauksissa vaurion aiheuttamat kulut/korvausvaade arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

 

Peruutusehdot

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti RukaNeliölle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 35 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu. Peruutuksen tapahtuessa alle 35 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Kaikista peruutuksista peritään toimistomaksu 40€. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.
Viimehetken varaukset erääntyvät maksuun heti. Avaimen saa maksukuittia vastaan. Peruutuksista peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

RukaNeliön oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeur, voi RukaNeliö perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli ennakko- tai loppumaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on RukaNeliöllä oikeus perua varaus, ellei varaajalta saada maksua.
RukaNeliö ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole aiheutunut RukaNeliöstä ja jonka seurauksia RukaNeliö ei kohtuudella voinut estää. RukaNeliö ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Suomi